MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ

01.12.2012 72907

Vizyonumuz;

Mesleki ve Teknik eğitimde, ülkesinde ve Marmara Bölgesi'nde en saygın ve tercih edilen kurumlar arasında yer almak, sosyal, sportif ve kültürel faaliyetler ile Türkiye'de adından söz ettiren, mezun öğrencilerin tüm sanayi kuruluşları tarafından öncelikli olarak tercih edilen mesleki ve akademik alanlarda başarılı eğitim kurumlarından biri olmaktır.

Misyonumuz;

Milli ve Manevi değerlerine bağlı, eleştirel, düşünen, akıllı, cesaretli sorumluluk sahibi, üretken ahlaklı, bilgiye ulaşabilen, mesleki eğitim standartlarını uluslararası düzeyde yakalamış, geleceğe yönelik hedefleri olan, özgüven sahibi, mutlu, sosyal akademik yönden nitelikli öğrenciler yetiştirerek onları iş hayatına ve yüksek öğretime hazır hale getirmektir.