DENİZCİLİK ALANI KOCAELİ DENİZ TİCARET ODASINDA ´´İLETİŞİM SANATI´´ KONULU ETKİLEŞİMLİ KONFERANSA KATILDI

05.03.2019 143

Kişisel gelişim ve iletişim uzmanı Sn. Prof Dr. Bedri ÖMRÜUZUN, Kocaeli Deniz Ticaret Odasında ‘İletişim Sanatı’ konulu etkileşimli konferans düzenledi.

Günlük yaşamda ve iş hayatında beden dilimizin söylediklerine değinen ÖMRÜUZUN,

iletişimin yaşantımızdaki rolüne ve önemine dikkat çekti. Oldukça yoğun katılımla gerçekleşen programı,

Kocaeli Deniz Ticaret Odası Başkanı Sn. Vedat Doğusel, Kocaeli Liman Başkanı Sn. Murat Müftüoğlu, Liman Başkan Yardımcısı Sn. Önder Eyigün, Hereke Nuh Çimento mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Denizcilik Alanı öğrencileri, öğretmenleri ve Kocaeli Deniz Ticaret Odası üyeleri de takip etti.

Sn. Prof Dr. Bedri ÖMRÜUZUN etkileşimli konferans sonarsı Denizcilik Alanı Öğrencileri ve Öğretmenleri ile toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

Emeği geçen ve bizi davet eden Kocaeli Deniz Ticaret Odası Başkanı Sn. Vedat DOĞUSEL’e teşekkür ederiz.

05-03-201905-03-201905-03-2019