Hereke Nuh Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi


Vizyon: Çağdaş eğitim anlayışını öğretmen, öğrenci ve velilerimize benimseten, bilimsel gelişmeleri rehber kabul eden, kaliteli,kişilik sahibi,ülkesini ve mesleğini seven misyonu belli nesiler yetiştiren, Atatürk ilke ve inkılaplarını eksiksiz aktaran, çağdaş dünyanın yapı sektöründeki gereksinimlerini benimseyen; "Mesleğinde Lider Eleman Yetiştiren Bir Kurum Olmaktır."

Misyon: Misyon; Kurumun var oluş amacı doğrultusunda üstlendiği roldür. Kurumun içindeki ve dışındaki herkese kim olduğumuzu ve ne yapmaya çalıştığımızı anlatır. Misyon; Ne yaptığımızı, Kime yaptığımızı, Nasıl yaptığımızı, Neden yaptığımızı belirler. Kısa yoldan meslek edinmek ve alanında bir yüksek okula gitmek amacıyla okulumuza yönelen öğrencileri, Yapı sektöründe faaliyet gösteren işletmelere teknik eleman olarak yetiştiren eğitim kurumudur. Okulumuz; Binalarla ilgili tasarım, uygulama, onarım ve restore etme alanlarında hizmet vermekte olup gelecekte yapı sektörünün tüm ihtiyaçlarını karşılayacak alanlara da yönelerek daha ekonomik, daha sağlam, fonksiyonel yapılar üretecek teknik elemanlar yetiştirmeyi hedeflemektedir. Bu gücünü de köklü geçmişinden aldığı bilgi birikimi ve deneyimi ile geleceğe kendisini çok iyi hazırlamış kadrosundan aldığına inanmaktadır.

Başarılar: 0

Saatler: 08:30 / 17:20
Isınma: KALORİFER (DOĞALGAZ)
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 (262) 511 33 17

Belgegeçer - (262) 511 3925

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://herekenuhcimentomtal.meb.k12.tr

Adres - Hacı Akif Mahallesi Tayyar Yıldırım Caddesi No16 41800 Hereke / Körfez / KOCAELİ

Öğretmen :52
Öğrenci :426
Derslik :22
Atölye-İşlik :26
Konferans Salonu :1
Spor Salonu :1
Fizik Laboratuvarı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :3137
Revir:1
Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Hacı Akif Mahallesi Tayyar Yıldırım Caddesi No:16 41800 Hereke / Körfez / KOCAELİ

Adres - Hacı Akif Mahallesi Tayyar Yıldırım Caddesi No16 41800 Hereke / Körfez / KOCAELİ

Ulaşım 1-İzmit Otogardan kalkan Hereke-İzmit arabalarına binerek son durakta(hereke) inilir. Daha sonra tren istasyonu alt geçidinden geçilerek sağ dönülür ve sahil takip edilerek ulaşılır. 2-( Gebze istikametinden otobüsle gelenler ) Kiler market önünden kalkan Gebze-dilovası-hereke otobüsüne binilir son durakta(hereke) inilir. Daha sonra tren istasyonu alt geçidinden geçilerek sağ dönülür ve sahil takip edilerek ulaşılır

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 23 KM. İLÇE MERKEZİNE 12 KM. UZAKLIKTADIR.